Hronika

Džonić na saslušanju negirao da je ubio Đokiće

Goran Džonić, osumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić, saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Nišu, a prema rečima advokata koji brane osumnjičenu braću M.K. i M.K. iz Moravca, on je negirao da je pucao u Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić.

Advokati su kazali da se Džonić trudi da na raznorazne načine prikrije zločin, iako je to nemoguće, od nelogičnih objašnjenja pa sve do promena u ponašanju, u smislu, da mu treba voda, odmor, plače, ljuti se i viče.

Pred Višim javnim tužilaštvom u Nišu danas su saslušana još tri svedoka u sklopu istrage protiv Gorana Džonića.

Svedočio je Goranov prijatelj koji je sa njim bio dan posle zločina na pecanju. Rekao je da su pecali nedaleko od mesta ubistva i da se Džonić ponašao normalno, pio kafu i bio raspoložen.

Iskaz je dao i metalostrugar koji mu je napravio prigušivač, koji se branio da nije znao šta je napravio.

Takođe, svedočio je i mladić koji je dan pre ubistva Gorana vozio kući nakon što je on ostavio skuter, koji mu je poslužio da se njime odveze sa mesta gde je zapalio vozilo porodice.

Branilac sinova Gorana Džonića advokat Filip Domazet najavio je da će sutra predložiti ukidanje pritvora za Milana mada je ubeđen i u Stefanovu nevinost.

Iako je čak 13 svedoka dalo alibi Džonićevim navodnim saučesnicima, te i pored toga što je on prepoznao samo jednog od troje ljudi koje je umešao u ubistvo, još nema nagoveštaja o njihovom skorijem puštanju iz pritvora.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com