DruštvoLica Niša

DŽEDAJKON je počeo ranije! BUDI DŽEDAJ nahrani napuštene životinje u Nišu (VIDEO)

DŽEDAJKON 2021 koji će se i ove godine održati online “počeo je” nešto ranije kampanjom za napuštene pse i mačke u Nišu.

“Pojedini džedaji su se probudili malo ranije da iznenade napuštene njuškice grada Niša. Preponosna sam na jučerašnju akciju i nadam se da će ih biti još puno. Veliko hvala divnoj Aleksandri iz Casper torte za pse , Marini Mladenović i Nenadu Jordanov što su učinili akciju mogućom a napuštenim kucama dan lepšim”, rekla je Milja Petrović koja je jedna od učesnika ove divne akcije.

Njima je tako malo potrebno a zaslužili su neizmerno mnogo. Budi džedaj, nahrani psa! – poruka je niških džedaja koje već za vikend očekuje DŽEDAJKON 2021 – THE SLEEPER HAS AWAKENED.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Ne znam koliko je pametno davati psima čokoladne bombice 🤨, a i to laneno seme u keksićima sadrži cijanid koji je za njih u maloj količini otrov. Lep gest ali više im bi značilo da ste im dali granule za pse koje su hranljivije nego te “poslastice”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com