Zdravlje

DZ Niš: Preseljene pojedine službe i odeljenja u “Rasadnik”

Služba za laboratorijsku dijagnostiku Doma zdravlja Niš, u prostoriji zdravstvene stanice „Rasadnik“ pružaće usluge trudnicama, onkološkim pacijentima, hroničnim pacijentima i pacijentima kojima je neophodna kontrola laboratorijskih analiza a koji nemaju respiratorne tegobe i povišenu temperaturu. Radno vreme službe u zdravstvenoj stanici je od ponedeljka do petka u od 7 do 12:30, a kontakt telefon je 069/4555 159.

U Centralnom objektu Doma zdravlja Niš Služba za laboratorijsku dijagnostiku za sve ostale pacijente radi od ponedeljka do petka u periodu od 7 do 18 časova, kao i vikendom od 07 do 18 sati. Kontakt telefon za informacije je 018/503 590.

“U zdravstvenoj stanici „Rasadnik“ od petka rade i Služba za specijalističko – konsultativnu delatnost, Odeljenje otorinolaringologije, Odeljenje oftamologije, Odeljenje dermatovenerologije i Odeljenje neuropsihijatrije”, navode u saopštenju.

Za sve informacije pacijenti Odeljenja otorinolaringologije i Odeljenja oftamologije mogu da se obrate na fiksni telefon 018/240 199, a pacijenti Odeljenja dermatovenerologije i Odeljenja neuropsihijatrije na 018/595 570.

“Odeljenje interne medicine nastavlja sa radom u Centralnom objektu Doma zdravlja Niš i određeno je da ulaz broj 5 bude namenjen internističkim pacijentima. Radno vreme svih odeljenja Službe za specijalističko – konsultativnu delatnost je od ponedeljka do petka od 7 do 18 sati”, saopštavaju u Domu zdravlja Niš.

U zdravstvenu stanicu „Rasadnik“ preseljena je i Služba za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Doma zdravlja Niš. Radno vreme službe je od ponedeljka do petka od 7 do 18 sati, a broj telefona je 018/240 199.

Zdravstvena stanica “Rasadnik” nalazi se u ulici Starca Vujadina broj 1.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com