Sport

Dvostruka pobeda niških ragbista; Obezbeđen opstanak i polufinale Balkanske Superlige

Meč za opstanak u Prvoj ligi Srbije ragbisti niškog Radničkog okončali su pobedom. Rival je bio imenjak sa Novog Beograda a konačan rezultat glasio je 38-16 u korist Nišlija. Pored ove zabeležili su još jednu pobedu, ovog puta van terena.

Iako je prvo poluvreme obeležila poprilično ujednačena igra, “Meraklije” su, zahvaljujući drugoj deonici u kojoj nisu dozvolili protivniku da postigne nijedan esej, zabeležile veoma važan trijumf.

Među pojedincima istakao se Arsić Stefan, koji je sa četiri eseja proglašen igračem utakmice.

Ovaj meč i pobeda predstavljaju uvertiru u ono što očekuje Nišlije za tačno nedelju dana, a to je polufinale Balkanske Lige. Bez obzira na prethodni poraz od istanbulskih Kadikoj Bikova, klub sa Čaira obezbedio je plasman u ovaj rang takmičenja jer je uložio žalbu na suđenje na pomenutom meču.

Nakon pregleda sporne utakmice žalba je prihvaćena, pa će niški ragbisti u nedelju 28. oktobra, na pomoćnom terenu stadiona “Čair”, ugostiti aktulenog šampiona države, ekipu Crvene zvezde.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com