Hronika

Dvogodišnji dečak posle lečenja zbog trovanja kiselinom otpušten iz bolnice

Dvogodišnji dečak iz Pirota koji je bio zbrinut u Dečijoj internoj klinici Unverzitetskog kliničkog centra u Nišu zbog trovanja sonom kiselinom, otpušten je na kućno lečenje, potvrđeno je u toj zdravstvenoj ustanovi.

 

“Otac dečaka M.J. (28) koji je takođe hospitalizovan zbog trovanja sonom kiselinom je stabilno, ali lekari Klinike za endokrinologiju i dalje konstantno prate njegovo zdravstveno stanje”, kazali su u UKC Niš.

Dečak i njegov otac hospitalizovani su 4. jula, a policiji je prijavljeno da su se otrovali na mestu koje je u Pirotu poznatije kao “Vašarište”.

Dečak je zbrinut u Dečijoj internoj klinici sa opekotinama i korozivnim promenama kože lica i ustiju, a M.J. je sa teškim oštećenjima jednjaka i želuca.

Kako je došlo do trovanja za sada nije zvanično saopšteno.

Prema nezvaničnim informacijama, M.J. je pokušao da izvrši samoubistvo i da ubije dvogodišnjeg sina, kako bi se osvetio supruzi jer ga je ostavila.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com