Politika

DVERI: Ne igrajte se sa strpljenjem Nišlija!

GO SP Dveri Niš kao i sve Nišlije, zatvoreni u svojim domovima sa gnušanjem prate blamažu i sramotu SNS falangi, predvođenih SNS predsednicima opština Pantelej, Medijana i Palilula koje već treću noć divljaju u vreme policijskog časa, paleći baklje na krovovima višespratnica, pokušavajući da nasnimljenom bukom i uvredama stvore iluziju o opštenarodnom buntu protiv lidera opozicije, saopštila je ova partija.

 

“Zbog čega to radite? Strah Faraona i želja da se zaguši buka sa niških terasa nakon aplauza podrške pravim borcima protiv korone, nisu dovoljan razlog za vašu dalju sramotu i poniženja ! Кada ovo ludilo prođe, a proći će, treba da nastavimo da svi živimo u ovom Gradu. Saopštenja, poput sinoćnjeg koje je nakon propale bakljade izdala Opština Palilula su blamaža za ljude sa imalo pameti i morala. Ne igrajte se strpljenjem Nišlija, situacija je više nego ozbiljna, i tek će biti. Nišlije to više ne mogu da slušaju”, potpredsednica SP Dveri prof. dr Tamara Milenković Кerković.

 


Ona podseća da je Niš je srpsko žarište epidemije КOVID19 sa najtežim bilansom broja zaraženih i umrlih. Kaže da su građane smeštene u КOVID centrima u toku noći budili i razvozili kućama, kako bi se stanje epidemije u niškom žarištu upodobilo sa narativom vlasti o pobedi nad koronom a građani iz karantina izveli na izbore. Hiljade domaćinstava u Nišu je bez struje i pored brojnih zahteva upućenih EPS-u koje su uputile Dveri Niš, SzS Niš i udruženja potrošača. Više stotina radnika subvencionisanih preduzeća u Nišu ostalo je bez posla . Ljudi žive sve teže, a brojna mala i srednja preduzeća i preduzetnici u Nišu neće preživeti okončanje vanrednog stanja. Čitava Srbija bila je zgrožena posečenim stoletnim kedrovima u krugu Instituta za javno zdravlje koje su posadili solunski ratnici, a čemu ste svojim nečinjenjem doprineli. Pokazali ste i time svu ignorantnost i antikulturu niške SNS vlasti, ističe se u saopštenju Tamare Milenković Kerković.

 

“Umesto da branite interese Niša i Nišlija , vi koji predstavljate državu u Nišu, bavite se sramnom organizacijom bakljada i pisanjem saopštenja u kojima pokušavate da Nišlijama objasnite da treba da veruju vama a ne svojim očima. Ubeđujete Nišlije da su SNS aktivisti sa bakljama, zapravo delili pakete, kojih na snimcima i nema, a da su predsednici opština , zatečeni i viđeni na licu mesta , došli da nedužne aktiviste brane od nepoznatih građana. Sramno je sve to”, kaže ona.

 

Ona dodaje da vlast umesto da vrši pritisak na subvencionisane strane investitore, da spreče otpuštanje zaposlenih, za čije su zapošljavanje dobili veliki novac svih građana i poklonjenu imovinu svih Nišlija, umesto da pomogne ljudima koji žive bez struje, da spreče ekocid u Gradu i sprečite svako dalje partijsko zapošljavanje koje je i donelo ovolikih žrtava korone u Nišu, novcem građana kupuju baklje, nabavljaju zvučnike i organizuju divljanje svojih SNS aktivista na „vatrenim krovovima“ za vreme policijskog časa. To je opasna poruka građaima Niša, zarobljenim u svojim domovima u vreme policijskog časa. Vi nama, Nišlijama poručujete da možete sve. Poručujete nam i da vas u tome ni policija neće sprečiti, navodi se u saopštenju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Mislim da bi psihijatarijski pregled trebao biti uslov za bilo koje kandidovanje jer mnogi iz vlasti ga ne bi prošli kao i neki iz opozicije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com