Politika

Dveri: Incident u Nišu nije organizovan iz Niša

Predsednica Gradskog odbora Dveri Tamara Milenković Kerković izjavila je danas u Nišu da taj pokret podržava mirne proteste koji u Nišu traju još od januara i da članovi pokreta na protestima učestvuju sa ponosom.

Milenković Kerković je kazala da je sraman pokušaj da se iscenira navodna ugroženost Skupštine grada Niša od strane predsednika Dveri Boška Obradovića.

Foto: NV

„Nečuvena je uzurpacija institucija Skupštine grada od strane odobrnika. Jedini nasilnik i uzurpator je ova vlast“, izjavila je Milenković Kerković na konferenciji za medije.

Ona je istakla da slanje plaćenih batinaša na miran skup na kome je Obradović govorio nikoga nije uplašilo, a svakako ne Dveri.

„Mi stojimo i stajaćemo u odbrani dostojanstva svih gradjana Niša i znaćemo da se suprotstavimo svakom takvom pokušaju. Ne očekujem dalje incidente na protestima, jer očekujem da će ova vlast uprkos svojoj bahatosti shvatiti da ovo nisu načini političke borbe. “, izjavila je Milenković Kerković.

Kako je kazala Milenković Kerković, prema informacijama kojima pokret Dveri raspolaže, većina mladih koji su izazvali incident iz Srpske napredne stranke, tačnije iz Kancelarije za mlade Medijane i Panteleja, ali bilo je tu i ljudi iz SNS-a koji nisu iz ove sredine. Incident, dodala je Milenković Kerković, nije organizovan iz Niša.

Ona je pozvala gradjane Niša da se pridruže pokretu Dveri kako bi zajedno „spasili Niš“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com