Magazin

DVE POZORIŠNE PREMIJERE U NIŠU: Komedija “Kerovi” i “Brakolomije”

City Produkcija najavljuje u 2020. godini dve pozorišne premijere u Nišu. Aprila meseca Nišlije će u Domu Vojske u Nišu moći da odgledaju urnebesnu komediju “Kerovi”, a na jesen predstavu “Brakolomije”, najavio je producent Oliver Paunović.

Predstava “Kerovi” je nastala po tekstu Кristofera Dž. Džonsona The Dog Logs, australijskog glumca, reditelja i pisca, a na srpski ga je prevela Milica Mihailović.

Glumci u predstavi igraju 14 rasa pasa, na gotovo praznoj sceni, koristeći se samo tekstom i svojim glumačkim umećem. Кroz mnogo smeha ali i nekoliko tužnih, gotovo tragičnih priča, predstava pokazuje i preispituje ljudski odnos prema psima, koji nam pružaju neograničenu i bezuslovnu ljubav.

Igraju: Srđan Timarov, Aleksandar Srećković-Kubura, Milica Mihajlović, Erol Kadić, Sanja Srećković, Branislav Pipović, Tamara Antonijević, Ivanka Krstović.

Predstava “Brakolomije” sa druge strane daće vam odgovore na mnoga pitanja koja sebi postavljamo od kad je sveta i veka, od kad je muškaraca i žena.

Da li ste se ikada pitali, šta vam je to trebalo u životu? I kakvu to magičnu moć ima reč “da” koju izgovaramo pred svedocima, da nam se oči otvore tek posto smo je izgovorili?

Igraju: Kalina Kovačević, Aleksandar Srećković Kubura, Nenad Stojmenović, Bojana Stefanović

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com