Hronika

Dve nezgode u Nišu. U jednoj povređena devojčica, u drugoj vozilo sletelo s puta

Dve saobraćajne nezgode dogodile su se u Nišu u protekla 24 časa. U jednoj je povređena desetogodišnja devojčica, potvrđeno je Niškim Vestima u Policijskoj upravi u Nišu. U dva udesa povređene su ukupno četiri osobe.

 

Devojčica je zadobila lakšu povredu glave u sudaru dva vozila juče nešto pre 17 časova u selu Vrtište kraj Niša, a lakše povrede zadobili su muškarac (70) i žena (43).

Povređeni su vozilom Hitne pomoći prebačeni u Klinički centar Niš na dalju dijagnostiku i lečenje. U udesu su učestvovala vozila “opel” i “reno”, oba niških registarskih oznaka, kazali su u policiji.

Hitna pomoć je juče zbrinula i muškarca (49) koji je automobilom sleteo sa puta u selu Mramor. On je u toj nezgodi koja se dogodila oko 19.30 časova zadobio povrede grudnog koša.

Posle ukazane pomoći i urgentnog zbrinjavanja na licu mesta, povređeni su prevezeni u Urgentni centar radi dalje dijagnostike i lečenja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Zasto ne iznosite prave podatke da je vozac bio pijan i da je imao 3.77 promila alkohola u krvi?! Sramota!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com