Hronika

Dve devojke povređene u udesu u Gornjem Matejevcu

Jedna devojka je teže povređena, a jedna lakše kada je automobil izleteo sa kolovoza i udario u kuću u Gornjem Matejevcu.

Nezogda se dogodila jutros oko pet časova, a u automobilu koji se kretao iz Niša ka Matejevcu nalazilo se četvoro mladih. U niškom Univerzitetskom kliničkom centru saopšteno je da su kod njih stigle dve devojke, od kojih je jedna lakše a druga teško povređena.

“Jedna dvadesetpetogodišnjakinja je zadobila samo udrac u lumbalni deo kičme i otpuštena je na kućno lečenje. Druga devojka ima povrede grudnog koša i pluća, drenirana je zbog pneumotoraksa, zadobila je i prelome lopatice i ključne kosti kao i hematom na čelu. S obzirom na to da ovaj hematom ukazuje da je zadobila udarac u glavu, ali i zbog ozbiljnosti ostalih povreda, zadržana je na lečenju u jedinici intenzivne nege i nastaviće se njeno intenzivno praćenje”, kazali su u UKC Niš.

Policija je obavila uviđaj, obavešteno je nadležno tužilaštvo, a uzrok nesreće se utvrđuje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com