Društvo

Dvadeseti Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora

Jubilarni   20. Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora u Nišu biće održan u  hali SC „Čair“ u periodu od 18. do 20. aprila.

“Turistička organizacija Niša se uveliko priprema za jubilarni Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora koji je postao jedna od najznačajnijih manifestacija u gradu”, kaže Uroš Parlić,direktor TON-a. „ Očekujemo preko 120 izlagača,  goste koji se ranije nisu prijavljivali, ali se nadamo i saradnji sa Crnom Gorom iz koje očekujemo i veći broj turista koji će posetiti naš grad, posebno sada kada se otvara avio linija Niš-Tivat“.

Parlić dodaje da i ove godine, kao i prošle 2018. očekuju izlagače  Srbije ali i zemalja u regionu Republike Srpske, Crne Gore, Bugarske, Mađarske i Grčke.

“Među učesnicima sajma biće turističke agencije, turoperatori, turističke organizacije gradova i opština, hotelijeri, predstavnici banjskog i zdravstvenog turizma, predstavnici sportsko – rekreativnog turizma i aktivnog odmora, organizatori manifestacija, kao i udruženja samostalnih zanatlija suvenira koji su bili gosti Sajma i prošle godine i čije učešće očekujemo i sada na jubilarnom Sajmu”, dodaje Parlić.

Prema njegovim rečima Sajam u Nišu je dobro mesto susreta turističke privrede  kao i ponude i potražnje i mesto za poslovne dogovore, prezentacije, ali i  razmenu inovativnih ideja i sadržaja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com