Hronika

Dva radnika povredjena prilikom urušavanja zida

Prilikom urušavanja potpornog zida na gradilištu na uglu Pantalejske i Nišavske, danas oko 9.30 časova povredjena su dva radnika stara 32 i 25 godina, potvrdili su u Policijskoj upravi Niš.

Povredjene radnike ekipa Hitne pomoći prebacila je u Urgentni centar Kliničkog centra Niš, a prema prvim informacijama oni nisu životno ugroženi.

Stabilnih su vitalnih parametara, svesni i komunikativni.

“Nakon završene dijagnostike i pregleda od strane lekara svih neophodnih specijalnosti, utvrđeno je da pacijent N.Z. rođen 1997. godine iz Leskovca, ima povrede lica, gornje i donje vilice, povredu nosnih kostiju , jagodične kosti i otvoreni prelom leve potkolenice. Prebačen je u jedinicu intezivnog lečenja na Klinici za anesteziju.

Pacijent I.S. rodjen 1990.godine iz Aleksinca, zadobio je nagnječenje grudnog koša i nagnječenje levog skočnog zgloba. Pregledan od strane ortopeda, grudnog i opšteg hirurga i zadržan je na odeljenju za opservacije Urgentnog centra Niš kako bi bio propraćen.”, kazali su u UKC Niš.

Za sada nije poznat uzrok urušavanja zida.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com