Hronika

Dva maloletnika i jedan državljanin Nemačke provalili u apoteku i kiosk brze hrane u Nišu i ukrali novac i lekove

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Osnovnim i Višim javnim tužilaštvom u Nišu, rasvetlili su četiri teške krađe, uhapsili E. A. iz Nemačke, dok će protiv dvojice maloletnika podneti krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela.

 

“Sumnja se da su E. A, sedamnaestogodišnjak i četrnaestogodišnjak iz Jagodine, u noći između 28. i 29. aprila, provalili u jednu apoteku u Nišu i ukrali novac i lekove.

Takođe se sumnjiče da su, u noći između 26. i 27. aprila, provalili u kiosk brze hrane, prodavnicu i pekaru iz kojih su ukrali novac”, saopštila je PU Niš.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, E. A. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Policija će, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, protiv dvojice maloletnika podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com