Društvo

“Dva dinara, druže”

Ukoliko, pri povratku s puta, želite da, na autobuskoj stanici u Nišu, svratite do toaleta, vodite računa koliko tačno novca imate u džepu – u suprotnom možete imati neprijatnosti, tvrdi čitalac Niških vesti.

Naime, Jovica Stojičić obratio se našoj redakciji, tvrdeći da ga zbog toga što je kod sebe imao 39 dinara, a ne 40 koliko košta korišćenje toaleta, zaposleni na stanici nisu pustili da uđe. Kako kaže, zahvaljujući putnici koja mu je dodala neophodni dinar, on je ovu neprijatnost priveo kraju.

Ipak, kako navodi, ovakav problem sa zaposlenima nije imao samo on… I stariji čovek, koji je takođe želeo do toaleta, je iz sličnih razloga bio sprečen.

Stojčić se, revoltiran ponašanjem zaposlenih, obratio našoj redakciji i Niš ekspresu.

Stojičić je odgovor Niš ekpsresa ubrzo i dobio: “Na osnovu Vaših komentara na facebook strani Niš-ekspres-a, saslušali smo oba radnika koja su radila na naplati usluge korišćenja toaleta na AS Niš u vreme kada ste koristili uslugu. Na osnovu njihovih izjava i pregledom kamera, evidentno je da su radili u skladu sa pravilima naplate usluga i da ne postoji greška u radu, jer usluga mora biti naplaćena, a Vi ste uredno dobili bar kod za ulaz i fiskalni račun o naplaćenoj usluzi.”

Šta bi se desilo kada bi svako od putnika imao koji dinar manje za korišćenje toaleta, sa jedne strane? A sa druge strane, da li je u redu da zbog jednog dinara putnik ostane ispred vrata wc-a na stanici? Pouka je svakako ista… potrudite se da u džepu imate jedan ili dva dinara viška… za svaki slučaj.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com