Promo

Dušeci po povoljnim cenama i popust od 20% na sve artikle nameštaja- TRILORD

Fabrika nameštaja TRILORD iz Svrljiga trenutno ima popust na čitav asortiman i to za 20% a u ovoj prodavnici možete nabaviti i dušeke po izuzetno povoljnim cenama.

Renovirate ili opremate dom, neka to bude kvalitetnim nameštajem domaće proizvodnje, neka to bude TRILORD.

U prodavnicama ovog renomiranog domaćeg proizvođača trenutno su na sniženju brojni proizvodi i to za čak 20%.

Modernog dizajna ili klasični, ubodni mekani ili čvrsto urađeni, dugovečni i sigurni… baš su takvi komadi nameštaja koji nastaju u ovoj domaćoj fabrici u Svrljigu.

Decenije uspešnog rada i na hiljade zadovoljnih kupaca garant su kvaliteta koji se neguje decenijama i svakodnevno unapređuje. Trilord je jedan od veoma važnih izvoznika, kada je reč o nameštaju koji dolazi iz Svrljiga, jer su upravo artikli ove fabrike u velikom broju izvoze u Grčku, Crnu Goru, Bosnu, Bugarsku i Rumuniju.

U ovom salonu nameštaja vrhunske domaće proizvodnje, uvek važi popust od 20% za gotovinsko plaćanje!

D.O.O. „Trilord“ poseduje dva sertifikata bonitetne ocene kvaliteta AA+ za 2017. godinu i kvaliteta A+ za 2018. godinu. Bonitetna ocena je skup objektiviziranih i standardizovanih podataka koji obuhvataju celokupno poslovanje jednog privrednog subjekta. Utvrđuje se na osnovu posebne metodologije koja obuhvata finansijsku i ekonomsku analizu poslovanja.

U ovom niškom salonu nameštaja pored brojnih mogućnosti i načina plaćanja, moguće je i odloženo plaćanje na 12 mesečnih rata.

TRILORD se od 2004. godine bavi konfekcioniranjem, rezanjem i oblikovanjem sunđera. Ova fabrika nameštaja sarađuje sa velikim kompanijama za proizvodnju sunđera na Balkanu i najveći je snabdevač proizvođača nameštaja sunđerom na području od Beograda do granica sa Bugarskom i Makedonijom. Za domaće i inostrano tržište proizvodi stolove, stolice i tapacirani nameštaj vrhunskog kvaliteta po pristupačnim cenama.

TRILORD je dostupan u salonima u Nišu, Svrljigu i Pančevu,
a ima i svoju veleprodaju kako nameštaja tako i sunđera i dušeka. 

TRILORD
SALON NAMEŠTAJA
Aleksandra Belića 6, u blizini ul. Majakovskog
018 451 5650
060 414 5675
SALON REPROMATERIJALA
Radoja Domanovića 3
018 205 203
018 218 431
KATALOG PROIZVODA

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com