Kultura

Duo “Stereo Banana” sa novim albumom “Niške strasti” nastupa u Prokuplju

U Prokuplju tradicionalni 10. po redu 3D muzički Festival

U Prokuplju će 26. avgusta biti održan 10. jubilarni muzički festival pod nazivom “3D Fest”, koji će okupiti avangardne izvodjače svih pravaca savremene muzike.

Kako je rekao jedan od organizatora tog festivala Ivan Radenković, “3D Fest” zamišljen je kao Festival muzike, koju vole da slušaju mladi ljudi, kao nešto isključivo savremeno i urbano.

“Na početku su nam pomagali volonteri i događaj je okupljao mnogobrojnu prokupačku i omladinu iz okolnih mesta kraj gradskog bazena u Prokuplju”, istakao je Radenković.

Prema njegovim rečima, desetogodišnjicu od prvog “3D Festa” obeležiće nastupi Street Art umetnika i gostovanje avangardnih muzičkih zvezda iz Srbije.

Tako će nastupiti duo “Stereo Banana”, sa novim albumom “Niške strasti” i Dj Ivica Ljubić – Betomeng, Slobodan Veljković – Cobi, jedan od najpopularnijih producenata i izvodjača na domaćoj i regionalnoj sceni.

Gost Prokuplja će biti i “Brzo Trči Ljanmi”, zvezda u usponu srpskog trep neba, harizmatični izvodjač koji je prepoznatljiv i van granica Srbije.

Prokupačkoj publici predstaviće se i “Južni Petar”, autor hita godine “Majanje”, ali i Dj Peter Portman, koji će u Prokuplje doneti zvuk Ibice sa titulom osvajača takmičenja na slavnom ostrvu zabave.

Broj ulaznica je ograničen na 2.000, jer, kako kažu organizatori, žele da ostanu odgovorni prema bezbednosti, zdravlju i ličnom komforu svakog gosta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com