Društvo

Drveni most u Tvrđavi nebezbedan za pešake, iz Direkcije za izgradnju grada poručuju da će vrlo brzo biti saniran

Drveni most u Tvrđavi, preko koga svakodnevno prolazi veliki broj studenata tehničkih fakulteta, počeo je da propada i postao je nebezbedan za pešake.

Studenti koji su se obratili našoj redakciji istakli su da su daske na mostu toliko propale, da se samo čeka trenutak kada će pući na jednom delu mosta. Oni dodaju da su obavestili komunalnu policiju o problemu.

Iz komunalne policije potvrdili su da su imali poziv i odmah su izašli na teren.

Foto: Komunalna policija

“Patrola je obeležila most zaštitnom trakom i obavljen je razgovor sa odgovornim licem u Direkciji za izgradnju grada. Dobili smo informaciju da je već izdat nalog za sanaciju”, rekli su u komunalnoj policiji.

Nebojša Lović, direktor Direkcije za izgradnju grada, potvrdio je informaciju da će most biti saniran. Nije mogao da precizira tačan datum, ali je istakao da će se sanacija obaviti u najkraćem mogućem roku.

“Taj most nije na saobraćajnici, ali ipak smo preuzeli da uradimo sanaciju tog mosta. Kada će tačno biti urađen, ne mogu sa sigurnošću da kažem, zavisi od izvođača koji će te radove, da tako kažem, pokloniti gradu. Zavisi od svih obaveza, ali vrlo brzo će to biti sanirano”, istakao je Lović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com