Sport

Dres reprezentativke Marije Čolić na licitaciji

Lokalna fondacija Niš pokrenula je licitaciju na kojoj se nalazi rukometni dres Marije Čolić.

Ponude se daju isključivo na Facebook stranici LFN, najkasnije do petka 11. juna u 12 časova. Početna cena je 4000 dinara, a sredstva prikupljena na ovoj licitaciji biće vraćena lokalnoj zajednici tako što će na konkursima biti podržane najbolje ideje formalnih i neformalnih grupa građana.

“Dres Marije Čolić iz selekcije Srbije predmet je licitacije LFN i može postati značajan suvenir za ljubitelje rukometa i sporta. Kupovinom ovog dresa pobednik licitacije ima priliku da dobije vredan komad opreme sa državnim grbom, a da u isto vreme pomogne razvoju lokalne zajednice u Nišu” saopštili su iz Lokalne fondacije Niš.

Marija Čolić je doskorašnja reprezentativka Srbije i aktuelni je čuvar mreže francuske Nice. Rođena je u Blacu, a svoju profesionalnu karijeru počela je u Crvenoj zvezdi. Igrala je za francuski Nim, a od 2016. godine golman je Nice. Uspešno je nastupala za reprezentaciju Srbije, a 2019. godine je odlučila da se povuče iz reprezentacije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com