Društvo

Dres Maje Ognjenović na licitaciji

Trofejna ženska odbojkaška reprezentacija Srbije i ove godine nastavlja da beleži sjajne rezultate na najvećim takmičenjima. Dok pratimo završnicu Evropskog prvenstva, gde se selekcija naše zemlje nalazi u borbi za zlato, Lokalna fondacija Niš otvara novu licitaciju na kojoj se nalazi dres sa potpisom kapitena reprezentacije i legende srpske odbojke Maje Ognjenović.

Licitacija je otvorena isključivo na fb stranici fondacije, do utorka 7. septembra u 12 sati. Početna cena je 4.000 dinara. Novac ide za podršku kreativnim i preduzimljivim građanima u Nišu.

Foto: LFN

Maja Ognjenović je jedan od simbola ženske odbojke u Srbiji, igračica koja dugi niz godina predvodi državni tim sa kojim je osvojila čak 15 medalja na najvećim svetskim takmičenjima u seniorskoj konkurenciji. Okitila se odličjima sa evropskih, svetskih šampionata, Olimpijskih igara, a u svojoj bogatoj kolekciji ima i mnogobrojna individualna priznanja, kako na klupskom planu tako i u reprezentativnoj karijeri. Na aktuelnom prvenstvu Evrope čija se završnica održava trenutno u Beogradu upisala je jubilarni 300. nastup za Srbiju.

Dres Maje Ognjenović je još jedan od važnih, izuzetno značajnih predmeta koje LFN nudi na licitaciji, sa ciljem da prikupi sredstva kojima će podržati lokalnu zajednicu.

LFN kroz licitacije, donacije pojedinaca, kompanija i organizacija prikuplja sredstva za podršku najboljim idejama građana na teritoriji pet gradskih opština u Nišu. Kompletan iznos koji LFN prikupi duplira Trag fondacija.

Zahvaljujući podršci u prethodnom periodu LFN je obezbedio sredstva za realizaciju sedam projekata građana u Nišu i oni trenutno privode kraju sve predviđene aktivnosti. LFN priprema raspisivanje novog konkursa u septembru na kojem će aktivnim građanima u Nišu biti dostupno još 6.000 evra.

Podsetimo, 8. septembra LFN organizuje prvo Donatorsko veče, sa idejom da predstavi dosadašnje rezultate, zahvali se svima koji su podržali prethodne aktivnosti i prikupi dodatna sredstva za podršku novim idejama. Detalje o tom događaju možete naći na sajtu LFN.

Foto: LFN

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com