Sport

Dragoljub i Jovan spremni za EVROPSKI KUP “Serbia OPEN” – Srećno!

Dragoljub Radojević i Jovan Stevanović takmičari KBS Konstantin iz Niša nastupaće na međunarodnom turniru WAKO EVROPSKOM KUPU “Serbia OPEN” koji danas počinje u Beogradu. Trener Milan Cvetković, polaže velike nade u ove momke koji su prethodnih meseci vredno trenirali i u glavni grad, kako kažu, idu samo da dokažu da naš grad, pored Beograda  jeste jak centar kikboks ne samo u našoj zemlji već i u regionu. Na Nišlije reprezentacija može slobodno da računa, to će kažu i pokazati u ringu.

„Serbia OPEN“ 2023 WAKO Evropski kik boks kup biće održan u Beogradu, od 31. marta do 2.aprila u sportskoj hali “Ranko Žeravica” na Novom Beogradu u disciplinama: Lou kik, K1, Ful kontakt, Kik lajt, Lajt kontakt i Point fajting.

“Dragoljub i Jovan su vredno trenirali mesecima unazad, imaju odličan potencijal da naprave čudo u Beogradu. Nadam se da će u ringu biti baš onako borbeni kao što to umeju. Naravno, nadamo se najboljim rezultatima jer idemo da pokažemo da je Niš pravi rasadnik talenata i da u ovom sportu mi Nišlije dominiramo”, rekao je za Niške Vesti Milan Cvetković, trener KBS Konstantin.

“Serbia OPEN” se održava više od 13 godina, a očekuje se učešće oko 600 takmičara iz čak 16 zemalja čitavog regiona. Ovaj turnir jeste u zvaničnom kalendaru Svetske kik boks federacije (WAKO) i jedan je od turnira koji će poslužiti za rangiranje takmičara za učešće na svetskim i evropskim prvenstvima.

Ovo je pripremni turnir za srpski nacionalni tim koji ove godine po prvi put planira učešće na Evropskim olimpijskim igrama koje se održavaju u Krakovu u Poljskoj, kao i učešće na Svetskim borilačkim igrama koje se održavaju u Saudijskoj Arabiji.

O Dragoljubu Radojeviću i Jovanu Stevanoviću takmičarima KBS Konstantin iz Niša, Niške Vesti su već pisale jer su to mladi, vredni i veoma vaspitani mladi ljudi koji Niš predstavljaju na najbolji mogući način – sportom i uspesima.
Puno sreće u glavnom gradu od redakcije Niških Vesti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com