Društvo

Dragocenosti, tehnika i druga roba na e-licitaciji

Posle javne prodaje zakazane za 2. septembar 2022. godine, Carinarnica Niš će 9. septembra 2022. godine sa početkom od 10:00 časova održati narednu elektronsku licitaciju.

Fizičko razgledanje robe zakazano je za 1. septembar 2022. godine u periodu od 10 do 14 časova, na adresi Miloša Obilića 115, Gadžin Han. Ko ne može lično, može robu da pogleda i na računaru, na ovom linku https://licitacije.carina.rs.

Fizičko razgledanje robe zakazano je za 1. septembar 2022. godine u periodu od 10:00 do 14:00 časova, na adresi Miloša Obilića 115, Gadzin Han.

Foto: Uprava carina

Opšti uslovi kao i Korisničko uputstvo takođe su dostupni na sajtu Uprave carina u rubrici ”Objašnjenja”: https://www.carina.rs/dokumenti/carinski-propisi/objasnjenjaupravecarina.html

Foto: Uprava carina

Svi zainteresovani za učešće mogu da se prijave na sajtu Uprave carina, putem sledećeg linka: https://www.carina.rs/servisi/elektronske-licitacije.html

Foto: Uprava carina

Rok za prijavljivanje zainteresovanih i uplatu kaucije za učešće je utorak 6. septembar 2022. godine do 24:00 časa, saopštila je Uprava carina.

Oni podsećaju da još nije kasno da se građani prijave i za e-licitaciju zakazanu za 2. septembar 2022. godine na kojoj su javnoj prodaji izložena trajno oduzeta vozila i rezervni delovi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com