Promo

DRAGANA TORTE: Da proslava bude nezaboravna – poverite posluženje profesionalcima

Kada pripremate slavlje i očekujete veći broj prijatelja i rodbine, veoma bitan detalj je i kakvu ćete tortu izneti za posluženje. Torta kao simbol slavlja uvek je bila i više nego bitna kada su dečiji rođendani u pitanju, jer od svega mališani najviše pamte kakvu su tortu videli i okusili. Kada želite ono najbolje bez bojazni da pogrešite, odlučite se da ovaj posao poverite uvek profesionalcima, a to je u Nišu svakako radionica DRAGANA TORTE.

Pored sopstvene proizvodnje i iskustva dužeg od dve decenije DRAGANA TORTE može da garantuje kvalitet koji je brižno negovan svakodnevnim napredovanjem i postavljanjem novih standarda kada je poslastičarstvo u pitanju. Pored torti i kolača, ovi domaći proizvođači mogu da se pohvale i kvalitetnim spremanjem i organizovanjem keteringa za manje i veće proslave.

DRAGANA: Torte, kolači i ketering – za venčanja, rođendane, slavlja i proslave…

Pored bogate ponude ova porodična proizvodnja vam obezbeđuje i besplatnu isporuku na kućnu adresu, restorana ili poslovnih prostorija gde je svečanost organizovana.

Dugogodišnja tradicija, kvalitet i veliki broj zadovoljnih mušterija prepoznati su i od stručnih ljudi, jer je upravo ova domaća proizvodnja pobrala brojne nagrade na takmičenjima u zemlji i inostranstvu.

Torte i kolači koji izlaze iz ove radionice vrednih umešnih Nišlijki prave se na tradicionalan način i proverenoj recepturi koja se godinama čuva kao tajna. Pored starih i dobro poznatih ukusa godinama u ovoj niškoj proizvodnji prate sve što se dešava na svetskom tržištu i šta se trenutno traži. Prilikom pripreme koriste se sveže i kvalitetne namirnice koje garantuju kvalitet.

Proizvodnja DRAGANA TORTE u ponudi ima i ketering uslugu za manji ili veći broj zvanica, u zavisnosti od vrste događaja i prilike.

Višedecenijsko iskustvo personala proizvodnje DRAGANA TORTE garantuje vrhunsku uslugu, koju ćete platiti tržišnim cenama koje se odstupaju od prosečnih.

Ako želite DA VAŠA PROSLAVA BUDE NEZABORAVNA – poverite posluženje najboljima – DRAGANA TORTE!

DRAGANA TORTE
Radoja Dakića 47, lokal 1b
018/277-058: 063/11 62 864
Donji Matejevac
018/4652-368: 064/1162 864
Instagram (Dragana torte Matejevac)
 Facebook

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com