Politika

Dragana Sotirovski u Predsedništvu SNS – a

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski na svom Fejsbuk nalogu objavila je da je izabrana  za člana Predsedništva Srpske napredne stranke. Za članove predsedništva iz Niša, pored Dragane Sotirovski, izabrani su Jelena Žarić Kovačević i Zvezdan Milovanović, dok je za člana glavnog odbora izabran dr Boban Džunić.

Direktor UKC- a u Nišu, dr Zoran Perišić i dalje ostaje u Predsedništvu Srpske napredne stranke.

 

Foto: Fejsbuk nalog Dragane Sotirovski

“Ukazana mi je velika čast koja sa sobom nosi i ogromnu odgovornost jer sam na predlog predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića predložena i izabrana za člana Predsedništva SNS, najveće političke partije u regionu. Nastavljamo za što snažniju Srbiju, za što jači Niš. Hvala na poverenju”, napisala je Sotirovski ispod svoje objave.

U Hali sportova “Ranko Žeravica” na Novom Beogradu u toku je izborna skupština Srpske napredne stranke, na kojoj će biti usvojen Izveštaj o radu SNS, programska načela stranke i izabrano rukovodstvo.

Prema rečima premijerke, Ane Brnabić, Predsedništvo stranke je sa tridesetak članova povećano na 100, a Glavni odbor imaće više od 1000 članova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Čime su Nišlije zaslužile da ih Predsednik i rukovodstvo SNS toliko ponižavaju ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com