Promo

DR VAIS: Za zdravu i gustu kosu, ipak, treba malo stimulacije!

Iako je estetski aspekt odavno veći od biološke uloge, potrebno je mnogo truda da se kosi sačuva zdravlje i lepota, poručuje iz centra Dr Vais.

Mezoterapija se smatra jednom od najefikasnijih tretmana za prevenciju i lečenje gubitka kose. Mezoterapija kose je brz i efikasan tretman koji vam može pomoći da sprečite gubitak kose i vratite svoju bujnu kosu.  A i ukoliko nemate problem sa opadanjem kose, mezoterapija kose će poboljšati kvalitet postojeće kose.

Tokom jednog dana izgubimo oko 60 do 100 vlasi kose.  Ako opadanje premaši taj broj, to je znak da je vreme da se obratite lekaru, s obzirom na to da se to smatra pojačanim opadanjem kose.

Lečenju opadanja kose možete pristupiti na više načina, koristeći posebne šampone, preparate, možete se odlučiti i za transplantaciju kose.  A možete se informisati i probati neke od savremenih metoda, kao što je npr.  mezoterapija.

Šta je mezoterapija?

Prilikom ovog tretmana aktivne supstance se injektiraju u srednji sloj kože, odnosno mezoderm (po kom je mezoterapija i dobila naziv).  Mezoterapija se smatra jednom od najefikasnijih tretmana za prevenciju i lečenje gubitka kose.

Centar Dr VAIS  vam predlaže metodu koja se pokazala kao jedna od najefikasnijih u borbi protiv opadanja kose – mezoterapiju kose.  Ovim tretmanom ne samo da ćete pospešiti rast nove kose, već će kvalitet svih vlasi biti značajno poboljšan.

Mezoterapija kose je tretman koji obezbeđuje pravu hranu za dlaku na pravom mestu.  Ovaj minimalno neprijatan tretman visoke efikasnosti, sprovodi se dinaminkom koja se utvrđuje nakon detaljnog pregleda i analize kože glave i kose.  Mezoterapija kose uspešno rešava naslednu (androgenetsku) alopeciju, naglo i neuobičajeno opadanje kose i gubljenje volumena (telogeni efluvijum – akutni i hronični), opadanje kose na pečate (alopecija areata),  tanku kosu koja lako puca i kosu koja sporo raste.

Mezoterapija kose se smatra zlatnim standardom u lečenju i nezi vlasišta kože glave.

Efekti mezoterapije kose su sledeći:

▪Podstiče rast novih vlasi

▪Ojačava koren dlake

▪Vlasište se hrani i hidrira

▪Vraća se vitalnost kose

▪Kosa dobija sjaj

▪Dolazi do smanjenja opadanja

▪Obnavlja se folikul dlake

▪Smanjuje se mašćenje kose.

Neki pacijenti se za ovaj tretman odlučuju jer žele da uspore opadanje kose, dok neki jednostavno žele da imaju bujniju i zdraviju kosu.

 

 

Ovaj i sve druge tretmane možete zakazati na brojeve telefona 018/23-28-96 i 064/12-64-340.

 

DR VAIS
Branka Krsmanovića 43, Niš
018/23-28-96
064/12-64-340
www.drvais.rs
Facebook i Instagram 

Dr VAIS, tri decenije sa vama.

Dr VAIS, ime koje garantuje kvalitet!

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com