Promo

DR VAIS uspešno rešava problem uraslog nokta

Urastanje noktiju je jedno od najčešćih patoloških stanja nokatne ploče. Nastaje kao posledica penetracije bočne ivice nokta u periungvalno tkivo, što dovodi do bola i diskomfora sa značajnim uticajem na svakodnevne aktivnosti

Uzroci i favorizujući faktori za nastanak ovog problema su: genetika, nepravilno sečenje noktiju, zadebljanje nokatne ploče (genetski ili usled gljivičnog oboljenja), povreda nokta pritiskom, neudobna obuća, pojačano znojenje stopala, gojaznost, dijabetes …

U DR VAIS centrima se ovaj problem uspešno rešava medicinskim podološkim obradama koje sprovodi edukovani lekar, a nakon sanacije upalnog procesa se predlaže Ortonixia (nokatna proteza).

Ortonixia je inovativna, neinvazivna, bezbolna metoda koja koriguje sve tipove uraslih i cevasto deformisanih noktiju i predstavlja varijantu trajnijeg rešavanja uraslog nokta, bez hirurške intervencije. Samo postavljanje proteze je za pacijenta vrlo komforno i primenljivo je za sve uzrasne kategorije, decu i trudnice.

Sve tretmane možete zakazati na brojeve telefona 018/23-28-96 i 064/12-64-340.

U ordinaciji DR VAIS primenjuju se sve neophodne mere u cilju sprečavanja širenja virusa korona i zaštite klijenata i zaposlenih.

Sve prostorije i radne površine detaljno i redovno se dezinfikuju i poštuju se sve propisane mere od strane Vlade Republike Srbije i Ministarstva Zdravlja.

DR VAIS
Branka Krsmanovića 43, Niš
018/23-28-96
064/12-64-340
www.drvais.rs
FACEBOOK

 

Dr VAIS, ime koje garantuje kvalitet!

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com