Promo

Dr VAIS: Mezoterapija kose

Mezoterapija kose je tretman koji obezbeđuje pravu hranu za dlaku na pravom mestu. Podrazumeva injektiranje aktivnih suspstanci (nukleinskih kiselina, minerala, faktora rasta…) u srednji sloj kože čime se postiže rast novih vlasi, a kvalitet postojećih poboljšava, kažu u Dr VAIS.

Ova metoda podstiče cirkulaciju kože glave i stimuliše aktivne folikule dlake, zbog čega spada u provereno najbolje metode prevencije i lečenja opadanja kose kod muškaraca i žena. Veoma često kombinuje se sa drugim tretmanima lečenja alopecije, čime se postižu maksimalni rezultati.

Ovaj minimalno neprijatan tretman visoke efikasnosti, sprovodi se dinaminkom koja se utvrdjuje nakon detaljnog pregleda i analize kože glave i kose.

Probleme koje rešava mezoterapija kose

Nakon pregleda kože glave i trihološke analize, gde doktor u Dr VAIS centrima detaljno, skenerskopskom analizom ustanovi dijagnozu, predlaže mezoterapiju kose kao samostalnu metodu lečenja alopecije ili u kombinaciji sa drugim tretmanima i preparatima.

Mezoterapija kose uspešno rešava naslednu (androgenetsku) alopeciju, naglo i neuobičajeno opadanje kose i gubljenje volumena (telogeni efluvijum – akutni i hronični), opadanje kose na pečate (alopecija areata), tanku kosu koja lako puca i kosu koja sporo raste.

U Dr VAIS centrima se primenjuje dokazano najsavremenija i najefikasnija paleta mezoterapijskih koktela počev od polivitaminskih do onih bogatih faktorima rasta i matičnim ćelijama.

Zato možemo reći da je uvek pravo vreme za mezoterapiju kose bilo da imate problem sa pojačanim opadanjem i proređenjem kose ili njenim lošijim kvalitetom.

Ovaj i sve druge tretmane možete zakazati na brojeve telefona 018/23-28-96 i 064/12-64-340.

 

Dr VAIS, tri decenije sa vama.

Dr VAIS, ime koje garantuje kvalitet!

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com