Promo

Dr VAIS: Duboka BIOREVITALIZACIJA lica

To je injekciona metoda, koja u najkraćem roku hidrira kožu, a to znači da je podmlađuje. Na ovaj način se aktivne supstance aplikuju u problematični deo lica, vrata i dekoltea, kažu u centrima Dr VAIS.

Najčešće se koriste preparati na bazi hijalurona, tj.supstance koje se inače nalaze u našoj koži. Takođe se koriste i preparati na bazi DMAE za poboljšanje tonusa kože. Izbor preparata zavisi od problema koji se rešava.

Ovom metodom se hidrira koža, obnavlja njena struktura i istovremeno stimulišu fibroblasti (koji produkuju kolagen i elastin- vlakna odgovorna za tonus kože i lep oblik lica), a takođe se ostvaruje moćno antioksidantno dejstvo.

U Dr VAIS centrima postoje razne vrste biorevitalizacija a indikacije za rad su suva, dehidrirana, iziritirana koža, smanjenje tonusa mišića lica i vrata, korekcija opuštene kože, bore u oblasti dekoltea, bore iznad usana, pušačka koža..

Biorevitalizacija za veoma kratak rok hidrira kožu, U jednoj seriji biorevitalizacije potrebno je uraditi 3 do 4 procedure na 2-4 nedelje razmaka, ali je rezultat vidljiv odmah posle prvog tretmana.

Sve tretmane možete zakazati na brojeve telefona 018/23-28-96 i 064/12-64-340.

U ordinaciji Dr VAIS primenjuju se sve neophodne mere u cilju sprečavanja širenja virusa korona i zaštite klijenata i zaposlenih.

Sve prostorije i radne površine detaljno i redovno se dezinfikuju i poštuju se sve propisane mere od strane Vlade Republike Srbije i Ministarstva Zdravlja.

DR VAIS
Branka Krsmanovića 43, Niš
018/23-28-96
064/12-64-340
www.drvais.rs
FACEBOOK

 

Dr VAIS, ime koje garantuje kvalitet!

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com