Promo vesti

Dr VAIS na TV Prva o dermatološkim problemima

Dr Vesna A. Ignjatović biće gost TV Prva u emisiji “150 minuta” koja se emituje u 15 sati, govoriće o dermatološkim problemima koje usavršava decenijama unazad. Danas je tema lečenje problema na stopalima – gljivične promene, bradavice, kurje oči, žuljevi… kao i aktuelni tretmani i rešenja za urasle nokte. 

Dr VAIS je osnivač prvog i jedinog KAPILARNOG CENTRA na Balkanu koji je već svetski priznat po uspešnosti u lečenju alopecije i ostalih problema kože glave tj. kapilicijuma. Originalno kreirani anti-age tretmani po meri klijenatau skladu sa najsavremenijim medicinskim tokovima dokaz su uspešnosti postojanja Estetik centara širom Balkana.

Dr VAIS je uvođenjem najsavremenijih dijagnostičkih procedura poput dermoskopije i skeniranja kože, kao i originalnih terapijskih protokola u podmlađivanju kože, lečenju problema opadanja kose i deformacije nokatne ploče, postala brendirana i zastićena robna marka prepoznatljiva širokom tržištu.

Kontinuirana edukacija svih zaposlenih, upornost, istrajnost i pre svega ljubav prema čoveku, već 25 godina temelj su uspeha ove firme, koja pred sobom ima cilj da bude jedna od vodećih poliklinika za estetsku medicinu u Evropi, na dobro je putu dodajemo mi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com