Promo

Dr Terzin: B17 je antitumorski vitamin, koliko i kako ga kunzumirati kao preventiva (VIDEO)

U narednom predavanju genetičar dr Tomislav Terzin će govoriti o raku i borbama u mnogim porodicima sa ovom bolešću i shvatanjima gde je glavna nit ljudski genom, tu su i socijološki aspekti da se implementira znanje kako bi se objasnile neke pojave u istoriji. Genomika, eugenika i kancer su glavne teme predavača Terzina. On pojašnjava odnos nauke i religije, kako u javnosti tako i stručno.

Sa tri milarde slova je zapisana ukupna informacija za ljudski DNK za jedan organizam, objašnjava ovaj genetičar na samom početku predavanja o osnovnim detaljima ljudskog genoma. Do detalja objašnjava i građu DNK kako bi one koje zanima ova tema što bolje razumeli postulate nauke ali i povezanost sa religijom.

2001. godine je u časopisu Nejčr je objavljena sekvenca ljudskog genoma, koji je mogao da se objavi samo on line, jer bi u drugačijem obliku to zahtevalo puno knjiga i stranica, kada bi se to štampalo na papiru.

Svaki put kad se pravi neka predikcija, ispostavi se da su naučnici daleko u krivu. Npr. smatralo se dugo da vinska mušica ima znatno manje gena od ljudskog organizma ali se na kraju ispostavilo da ta razlika i nije mnogo velika. Naučnici su dokazali da svi organizmi imaju sličan broj gena ali razliku čine kombinacije tih gena.

Postoji oko 1000 gena koji postoje samo u čoveku. Koji su to geni „siroče“ objašnjava ovaj poznati srpski genetičar. Danas imate tehnologiju da jedan mutirani gen izmenite, tvrdi Terzin to se saznanje zloupotrebljava.

Eugenika je postupak da se ljudski geni poboljšaju i neki smatraju da mi možemo na taj način da kontrolišemo broj stanovnika. Rodoonačelnik Eugenike je od davne 1883. godine Fransis Galton. Postoji pozitivna i negativna eugenika koja nikako ne sme da se primenjuje i shvata ozbiljno. Kraniometrija je merenje lobanje, pa su ljudi na različite metode pokušavali da raspoznaju ljudske rase. Teorija evolucije Darvina je razjasnila mnogo toga, ali ovaj predavač ima različite poglede na ove postulate, upravo o ovim specifičnostima govori dr Terzić.

Kako se razvija bolest i rak u tkivima do samih detalja, zašto je bitan pH i koliko su detalji važni za razvoj bolesti ali i razvoj ploda čoveke još jedna je od tema kojima se bavi dr Terzić. On pominje da PANDEMIJA KANCERA jeste povezana sa teorijom trofoblasta.

Dr Terzin govori o kanceru koji ima matične ćelije koje kasnije vraćaju ovu bolest.

Alternativni načini kako mi možemo da lečimo kancert su brojni. Ovaj genetirač tvrdi da koštice višnje, trešnje, gorki badem, koštice jabuke sadrže B17 vitamin za koji tvrdi da može da bude lek za kancer. Dnevno od 7 do 10 koštica kajsije može da bude preventiva za sprečavanje kancera. Duhovnost koja dolazi iz Biblije uz ovaj vitamin je dobitna kombinacija kada je preventiva u pitanju.

Terzin ističe da stres može vrlo nepovoljno da utiče na razvoj raka.

Pandemija raka se dešava jer smo svi mi preživeli nuklearni rat, jer se naše telo stvaralo u razvoju radioaktivnosti, zaključak je biologa dr Tomislava Terzina.

Traganja.org možete propratiti i na zvaničnim stranicama njihovih društvenih mreža

Pored knjiga na sajtu Traganja.org i njihovom Youtube kanalu možete da pogledate i mnoštvo video klipova, emisija i predavanja koja vam mogu pomoći da bolje razumete neke pojave u životu i stvarnost sagledate iz nekog drugog ugla.Prvih deset čitalaca koji pozovu na broj 060/80 – 80 – 119 dobijaju knjigu na poklon.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com