Promo

Dr Maja RADOVIĆ – „Ugrabite“ termin da osmeh na prolećnom suncu bude blistaviji

Dr Maja Radović – Stomatološka ordinacija za zdrave zube, lepši osmeh i bolje zdravlje počinje sa radom na radost brojnih pacijenata. Zakazivanje pregleda je već krenulo, a vi obezbedite svoj termin kako bi ovog proleća vaš osmeh bio neodoljiv.

Nakon pauze zbog pandemije koronavirusa nastavljamo rad nikad spremniji da našim pacijentima vratimo dobro zdravlje zuba i blistavi osmeh, kažu u ovoj kući zdravlja.

Stomatolozi ove niške ordinacije  imaju vrhunske rezultate kada je u pitanju preventivna stomatologija, estetska stomatologija, ortopedija vilice, mobilna i fiksna protetika, oralna hirurgija, implantologija kao i podmlađivanje lica.

DR MAJA RADOVIĆ

„Naši stomatolozi bezbedno su opremljeni po svim popisima koji se trenutno sprovode u cilju zaštite zdravlja i pružanja profesionalne usluge. Bili smo u kontaktu sa našim pacijntima i tokom vanrednog stanja, pomagali smo telefonskim savetima koliko je to moglo ali ono što sledi je pravo zadovoljstvo a to je susret sa svima koji se raduju otvaranju ordinacije i prilici da reše neki od problema koji ih muči“, kažu u ovoj priznatoj stomatološkoj ordinaciji.

Koristeći vrhunsku opremu i materijale, stomatološka ordinacija Dr Maja Radović nudi širok spektar usluga: konzervativni tretman, kanalna lečenja, sve vrste vađenja zuba, operacije na zubima i desnima, beljenje zuba, ugradnja titanijumskih implanata, estetska stomatologija, protetika sa ciljem rekonstrukcije izgubljenih zuba.

PODMLAĐIVANJE LICA – Podmladite se brzo, sigurno, bez ožiljaka i bez bola >>>

    • 3D MEZONITI
    • HIJALURONSKI FILERI
    • PRP – Plazma obogaćena trombocitima
Dr MAJA RADOVIĆ
Stomatološka ordinacija
Vase Pelagića 42
018/214-717 063/8643034
Facebook
www.drmajaradovic.rs

Specijalistička Stomatološka ordinacija Dr Maja Radović nudi sledeće usluge >>>

Dr. Maja Radović
063 864-3034
Dr. Jelena Ćosić
062 723-734
Dr Miloš Zarev
069 599-0252

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button