Promo

Specijaliteti City Cafe-a od sada i na kućnu adresu

U popularnom City Cafe-u godinama unazad uživaju Nišlije u raznim ukusima jedinstvenog tosta koji može da bude sa šunkom, pečenicom, tunjevinom i mexicana tost sa kulenom ali to nije ono najbolje što može tu da se pojede, jer stalni gosti potvrđuju da je kvalitet pripremljenih obroka godinama na vrhunskom nivou. Ove specijalitete možete sada da poručite i preko donesi.com.

Vafl je još jedan od traženijih speijaliteta u ovom lokalu, ali postoji problem a to je – izabrati slatke ili slane. Palačinke, voćni kupovi i sveže ceđeno voće je ono što se u ovom niškom kafeu sve više traži.

City Cafe od srede 3. juna počinje dostavu jela koji nastaju u kuhinji ovog veoma posećenog lokala u Parku Svetog Save. Vaše je samo da izaberete ono što najviše volite i naručite OVDE.

Ako želite poseban užitak i da u svom domu konzumirate vrhunski spremljene obroke potrebno je samo da instalirate aplikaciju donesi.com

Svaki zalogaj naših specijaliteta oblikovan je sa željom da uživate u njemu, poručuju iz City Cafe-a

KOMPLETNU PONUDU City Cafe-a pogledajte na www.CityCafe.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com