Promo

Dostava najkvalitetnijih vitamina i suplemenata do Vašeg doma – OLYMP FITNESS

Olymp Fitness Shop i u toku vanrednog stanja i perioda samoizolacije misli na Vas! Brze pošte još uvek rade, tako da bilo koji proizvod iz njihove ponude, u najkracem roku, stižu na vašu adresu. Sve Nišlije kupovinu mogu obaviti na lakši način i to pozivom na broj 063/259-827 i 063/257-827 ili porukom na njihovoj instagram stranici @olymp_fitness_shop. Robu možete preuzeti lično ili Vam će Vam je dostaviti na adresu stanovanja.

Vitamini i Minerali

Upoznati smo vrlo dobro sa izvorima naše hrane i možemo zajedno da zakljucimo da i nisu bas savrseni. A i da jesu, potrebe našeg organizma, posebno u ovom periodu, povećavaju rezervoare za vitaminima i mineralima.

Kako ovo da resimo?

Slažemo se da treba da konzumirate voće, povrće, sve je to u redu. Ali naše telo koristi MINORNU količinu vitamina i minerala iz ovih izvora. Da ne govorimo o ANTIOKSIDANTIMA koje naše telo nije u stanju da proizvede u dovoljnoj količini, koliko je nama u stvari potrebno. Pre svega, ovde mislimo na REDUKOVANI GLUTATHION. Koji je trenutno NAJJAČI antioksidant u našem organizmu, ono što je ironija, jeste da se ovaj antioksidant može pronaći uavokadu, crvenom mesu, belom luku, kurkumi itd, ali kada dođe u dodir sa želudačnom kiselinom 99% Glutathiona se razbija.

[meta_gallery_slider]

To možemo nadoknaditi sledećim suplementima: vitaminom C , vitaminom D, cinkom i selen.

U ovoj situaciji trening i zdrava ishrana su dobar način da se skrenu misli sa svih događaja koji nas okružuju, a i da se održi lep izgled za predstojece leto, a za to su Vam neophodni najkvalitetniji suplementi koje Vam omogućuje Vaš Olymp Fitness.

Nadamo se da će sve ovo uskoro proći i da se ubrzo družimo na dobro poznatoj adresi, ul. Obrenovićeva bb TPC Kalca, sprat 1. Lokal 7/a – OLYMP FITNESS

OLYMP FITNESS SHOP
Olymp Fitness
Obrenovićeva bb TPC Kalca, sprat 1. Lokal 7/a
063/259-827
063/257-827
INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com