Promo vesti

Dorothy – Roditelji u korak sa decom i ove sezone

Pored redovnih časova koje pohađaju u svojim školama, deca ponekad i sama osete potrebu za dodatnim znanjem, naročito u oblasti jezika, kako bi lakše i bolje razumeli crtane filmove, zabavne emisije, video igrice, svoje naprednije vršnjake…

Škola stranih jezika Dorothy već 12 godina nudi najbolje rešenje mališanima koji žele da znaju više, a pored toga pobrinuće se da ni njihove mame ne zaostaju sa znanjem jezika.

Ova škola se nalazi u naselju Ratko Jović, a kao posebnu karakteristiku i veliku prednost zadovoljni roditelji ističu upravo njenu lokaciju. Kako prostorije škole nisu u centru grada, već u ovom gradskom naselju, dodatnu volju i motivaciju deci daje i činjenica da će u učionici sresti neke od drugara sa kojima se rado viđaju i igraju u ulici.

Škola engleskog Dorothy ne samo da nudi medote koje pomažu brzom savladavanju engleskog jezika, već pomaže i roditeljima da idu u korak sa svojom decom i da svoje znanje stranog jezika usavrše i nadograde.

Činjenica je da smo ponekad i previše okupirani poslom i svakodnevnim obavezama, koje nam ne dozvoljavaju da se svojoj deci posvetimo na način na koji bismo želeli. Tada nam u pomoć „priskaču“ upravo ovakve insistucije i njihovo osoblje koje nudi vrhunsku uslugu i što je najvažnije, učenje i usavršavanje naše dece!

„DOROTHY“
Škola Engleskog Jezika Dorothy
ADRESA:
8. mart 19A
Naselje Ratko Jović
064/ 3099111
FaceBook
www.Dorothyschool.rs
CityOfNis

Jedna od zadovoljnih mama koja uporedo sa svojim sinovima uči engleski, nedavno nam je iznela svoje impresije i potvrdila da je samo jedna od mnogih zadovoljnih korisnika usluga Dorothy.

Iskustvo sa školom je odlično. Kao prvo blizu mi je i cene su veoma pristupačne, tako da mogu da priuštim sebi da i ja i sin pohađamo časove“ otkrila je tada Aleksandra Janković.

A pohvalama se pridružila još jedna mama:

Uvek smo u nekoj trci sa vremenom i meni puno znači što nam je škola u kraju. Prezadovoljna sam!“, kaže Sanja Popović.

Poznato je da „mama uvek zna najbolje“, pa su ocene ovih zadovoljnih mama možda i pravi pokazatelj kvaliteta škole, o kojoj imaju samo reči hvale, koje se usput odnose i na profesorice engleskog jezika u njoj.

Mame kažu da one imaju odličan pristup deci i neki nenametljiv način rada, koji nakon samo tridesetak dana daje prve vidljive rezultate.

Posebno ističu i to da njihova deca i po završetku časova i izlasku iz škole nastavljaju sa vežbanjem i usavršavanjem engleskog, što je redak slučaj, jer obično čim napuste svoje školske klupe, deca odmah pohitaju na ulice ili uz TV.

Direktorka škole, Vesna Waite ističe: „Pravo je zadovoljstvo raditi sa učenicima koji su željni znanja i na kreativan i zabavan način učiti i upoznavati se sa engleskim jezikom i kulturom. Veoma mi je drago što su roditelji i učenici izabrali baš našu školu i uvek se trudimo da opravdamo poverenje koje su nam ukazali. “

Ukoliko želite da i vaša deca savršeno govore engleski jezik već u najranijem životnom dobu, a da pored njih i vi nešto naučite, škola stranih jezika sa dugogodišnjom tradicijom Dorothy je pravo rešenje za vas!

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close