Promo

DONESITE BOJE u svoj dom: Užitak za trpezom zavisi od samo nekoliko bitnih stvari (FOTO)

Sve za dom iz snova - od nameštaja do najsitnijih detalja koji će oplemeniti prostor

Koliko je zaista važno kako vam izgleda trpeza i kakav će utisak sa stola i druženja poneti oni najbliži, znaju one domaćice koje imaju puno ukusa za dekoraciju ali i jesu posvećene porodici. Najlepši trenuci za stolom, događaju se u lepom i skladnom ambijentu, ovom užitku doprineće i savršeno uklopljeni escajg. One moderne i tražene možete uvek da potražite na ENA.rs. Uz par saveta oko dekoracije,vaš sto biće čaroban.

Foto: ENA.RS

Trenutno se u svetu puno traži moderan escajg u boji. Kombinovanje uz odgovarajući servis i ostale prateće stvari na trpezi donosi puno radosti, pre svega onima koji brinu o lepo posluženoj hrani. O samoj fukcionalnosti govore milioni onih koji ih rado koristie. Naše dame prate sve ono što se događa na svetskom tržištu kućne dekoracije i kuhinjskog pribora, tako da vrlo često u našim porodicama možete da vidite skladno uređenu trpezu uz escejg u boji.

Ako ste pak ljubitelj tradicionalno proverenih plemenitih metala, naš predlog je -Zlatni escajg- koji ima posebnu formu. Zanimljiv kako na izgled tako i za upotrebu, doneće potpuno novu sliku vašeg ručka, večere… Zlato je uvek ljudima bilo interesantno, zbog sjaja, postojanosti i utiska koji ostavlja. Trpeza na kojoj preovladavaju zlatni tonovi, ističe teksture jela, čini ga primamljivijim za onog ko je za stolom ali i za onog koji sve posmatra. Obla kašika i uzani nož, olakšaće upotrebu i učiniti jelo ukusnijim. Sve je popularniji zlatni escajg u postavljanju trpeze ne samo kod nas nego u čitavom svetu.

Foto: ENA.RS

Dame danas pored uklapanja boje čitavog stana sa dekoracijom, vode računa i da u kuhinji ili terpezariji “sve štima”. Upotrebom trendi escajga u boji, možete da uskladite boju trpeze i boju escajga.

Upravo ovaj escajg veoma je tražen i kod nas, gde se posebno ne izdvaja nijedna boja posebno. Dame po svom nahođenju biraju onu boju koja preovladava u prostoriji gde se obeduje ili pak upravo suprotnu kako bi dale na živosti prostora i istakli svoj ukus za dekorisanje.

Roze bojom escajga postižete mekoću prostora, umilne i nežne tonove donosite za vaš sto bojom. Crni escajg je dobar kada želite da istaknete servis za ručavanje, dok ljubičasti, crveni, beli i plavi donose toplinu doma u kojem se ruča. Svaki od njih doprinosi lepoti trpeze, na svoj način. Raznobojne i vesele boje za stolom, doneće puno užitka, odagnati standarde i pružiti novo iskustvo koje je svima potrebno.

Foto: ENA.RS

Ovakvi moderni servisi ne koštaju puno, lako ih je nabaviti još lakše i lepše koristiti. Posetite ENA.RS i izaberite escajg baš po svojoj meri.

“Escajg u boji može da se pazari i na komad, tako pravi kreativci mogu kombinlvati više boja za veseliju postavku”, poručuju iz ENA.RS koji će vam uvek pomoći savetima.

ZANIMLJIVO: Postavljanje escajga po bontonu

Foto: ENA.RS

Na dobro uređenom stolu nemamo samo jedan par escajga. Prvo se postavlja pribor koji se upotrebljava prvi, tj. najudaljenije od tanjira, na taj način naglašavamo i njegovu upotrebu. Uredno postavljena trpeza po bontonu, podrazumeva da se escajg za predjelo, postavlja najudaljenije od samog tanjira. Po korišćenju pribora za predjelo, sledi, escajg namenjen za glavno jelo.

Uz ivicu tanjira sa desne strane, stoji nož koji je oštricom okrenut prema tanjiru. Pored njega se nalazi kašika. Viljuška se nalazi sa leve strane tanjira, a male viljuške i kašičice, postavljaju se sa gornje strane tanjra i to na način da se kašičica stavlja tako da joj drška bude usmerena ka desno, dok se mala viljuška postavlja u obrnutom položaju, sa drškom usmereno ulevo.

ENA.RS je u svetu dekoracije već tri decenije, a posao su pretvorili u umetnost.

“Kolekcije naših proizvoda se obnavljaju svake sezone i naš brend prati svetske trendove u dizajnu enterijera. Dugogodišnjim iskustvom kao veleprodaja i maloprodaja obezbeđujemo vrhunski kvalitet i ažurnost u radu, a time i veliki broj zadovoljnih kupaca koji nam ukazuju poverenje. Zadovoljstvo nam je da iznova možemo da Vam pružimo nove ideje za dekoraciju Vašeg doma”, kažu iz Ena.rs.

U našem asortimanu možete pronaći:
– nameštaj
– dekoracije
– poklone za sve prilike
– ukrasna pakovanja
– kreativni program
– party program
– dečiji program
– kuhinjski program
– svadbeni program
– baštenske dekoracije
– tekstil
I još mnogo toga…

Pored izložbenog salona u Novom Sadu, naše proizvode takođe možete pronaći u svim bolje snabdevenim gift shopovima, galerijama, knjižarama i supermarketima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com