Društvo

Donatorsko veče Lokalne fondacije Niš

 Sa idejom da se zahvali dosadašnjim donatorima, predstavi postignute rezultate i prikupi nova sredstva za realizaciju kreativnih ideja Nišlija, Lokalna fondacija Niš organizuje prvo Donatorsko veče. Događaj je zakazan za sredu, 8. septembar od 20 sati u dvorištu Banovine u Nišu.

Pripremljen je bogat program, uz sjajnu i raznoliku muziku, a ovom prilikom će biti predstavljeni rezultati sedam projektnih ideja koje su do sada dobile podršku LFN. Uz dobru hranu i osveženje, biće organizovana i nagradnu igru u kojoj svi donatori dobijaju, najavili su organizatori.

„Misija Lokalne fondacije Niš je da podrži kreativne, aktivne ljude, složne komšije koji prave pozitivne promene u svom komšiluku, ulici, najbližem okruženju. U tome možemo da uspemo samo zajedno i zato je za LFN mnogo važno da obezbedi podršku za svoj grad i ljude koji vredno i entuzijastično rade, bore se za ideje u koje veruju – za svoju ulicu, komšiluk, naselje, selo, za svoj Niš“.

 LFN prikuplja donacije od društveno-odgovornih građana, kompanija i institucija, kompletan iznos duplira Trag fondacija, a zatim se ta sredstva koriste za podršku najboljim idejama formalnih i neformalnih grupa građana. Do sada je podržano već sedam predloga sugrađana, a u pripremi je i novi konkurs koji će biti raspisan u septembru. 

Ulaz na Donatorsko veče je 1000 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pročitaj i :
Close
Back to top button