Društvo

Donacija korisnicima Gerontološkog centra u Nišu

Korisnicima Gerontološkog centra u Nišu gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i predsednica gradske opštine Pantelej Nataša Stanković predale su za sve korisnike centra ćebad, kape i šalove, donaciju kompanije “Olimpias knitting”, objavljeno je na zvaničnoj fejsbuk strani gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski.

Donacija je rezultat saradnje grada, gradske opštine Pantelej i italijanske kompanije koja posluje na teritoriji te gradske opštine, rekla je gradonačelnica Niša.

“Odlučili smo da ovu donaciju usmerimo Gerontološkom centru zbog teške situacije koju je ta ustanova socijalne zaštite imala u prethodnoj godini zbog pandemije i koja će značiti korisnicima u zimskim mesecima”, rekla je gradonačelnica Niša.

Foto: Fejsbuk strana gradonačelnice Niša

Ovo je primer kako strane društveno odgovorne kompanije, proizvodima koji se izrađuju u Nišu, mogu biti od koristi stanovništvu Niša, napomenula je ona. U prethodnom periodu GO Pantelej je imala dobru saradnju sa ovom društveno odgovornom firmom.

“Ova firma se sve vreme trajanja pandemije odgovorno ponašala prema gradu i GO Pantelej. Donirali su i preko 50.000 maski u trenutku kada je kada je to bilo najpotrebnije, a poklonima su obradovali i nezbrinutu decu u Domu “Duško Radović”, kazala je Nataša Stanković, predsednica GO Pantelej.

Gradonačelnica Niša je najavia nastavak saradnje sa društveno odgovornim kompanijama.

“Strane kompanije koje posluju u našem gradu i te kako mogu da budu korisne za stanovništvo Niša”, dodala je Sotirovski.

U Gerontološkom centru trenutno boravi 195 korisnika. Zahvaljujući nabavci vakcina u toj ustanovi je aktuelna vakcinacija korisnika i zaposlenih.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Pantelejci su ljuti, što Gradonačelnica koristi njihove akcije. Naša Nataša nije dužna da ponizno reklamira Sotirovsku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com