DruštvoZdravlje

Dom zdravlja u Svrljigu dobio novo sanitetsko vozilo

Narodni poslanik Milija Miletić i v.d. direktora Doma zdravlja u Svrljigu dr Dejan Antić prisustvovali su primopredaji ambulantnog vozila koje je opremljeno svim neophodnim i savremenim aparatima za brzu intervenciju medicinskih radnika u Svrljigu.

Prema rečima narodnog poslanika Miletića sanitetsko vozilo je deo donacije koja je obezbeđena preko USAID-a za zdravstvene ustanove, a lično ih je ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru uručio Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri.

Svrljiški Dom zdravlja koristiće ovo vozilo pored redovnih aktivnosti i za borbu protiv pandemije a ujedno biće i spremno da dočeka krize u budućnosti, rečeno je naprimopredaji.

Narodni poslanik Milija Miletić kaže da je u sanitetu oprema koja u minutima spasava život, što je Svrljigu preko potrebno, znajući da je svrljiški Dom zdravlja bukvalno ostao bez ovakvog vozila nakon nesrećnog slučaja koji se nedavno desio na putu Niš-Svrljig.

Foto: Milija Miletić, lična arhiva

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com