Ekonomija

“Domaće iz Srbije”: Domaći kvalitet na svakoj trpezi

U doba hiperprodukcije trgovinskih lanaca i velikih industrijskih proizvođača hrane domaći, organski, kvalitetni i ukusni proizvodi sve su traženiji. Često ljudi koji se bave domaćom proizvodnjom nemaju način da plasiraju svoju robu, a kupci ponekad ne znaju da u nekom mestu, možda baš nadomak njihovog grada, mogu pronaći ono što žele.

Kako bi pomogli i proizvođačima domaćih proizvoda da plasiraju svoju robu, a učinili da građanima sve to bude dostupno na jednom mestu, nastao je novi portal “Domaće iz Srbije” (www.domaceizsrbije.rs).

“Naš rad je usmeren ka promociji domaće hrane i proizvoda vezanih za sve domaće namirnice. Portal je mesto na kome proizvođači mogu da plasiraju proizvode direktno kupcima bez posrednika”, kaže Miloš Petrović.

On dodaje da je kupcima na samom portalu omogućeno da naprave svoj profil, ocene saradnju sa svakim korisnikom, podele svoje iskustvo i kako su zadovoljni proizvodima.

“Ideja je da kvalitetni, domaći proizvodi budu lako dostupni ljudima koji su željni svega toga, za sebe, svoju porodicu i prijatelje, a ne žele da idu u velike trgovinske lance kako bi te namirnice uzimali od velikih industrijskih proizvođača za veći novac, a često lošiji kvalitet”, ističe Petrović.

Glavna misija, zaključuje Miloš Petrović, jeste da domaći kvalitet bude na trpezi svakog korisnika portala, uz obostrano zadovoljstvo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com