Virus KoronaZdravlje

Dom zdravalja otvara četvrtu kovid ambulantu

Zbog povećanog broja pregleda, danas  u 12 časova počinje sa radom četvrta Кovid ambulanta u centralnom objektu, ulaz za laboratoriju, pored glavnog ulaza br.1, saopštio je Dom zdravlja.

Radno vreme ambulante će biti od 07.00-22.00 časova.

„Ambulanta počinje sa radom u 12 sati. Postalo je neizdrživo, sinoć smo radili do 23.30 kako bismo pregledali sve koji su došli sa sumnjom na koronu, uradili smo oko 2.000 testova. Njih 99% ima od 20 do 35 godina“ – rekao je za Zonu plus direktor DZ NIŠ prof. dr Milorad Jerkan.

U Nišu je juče korona virus potvrdjen 630 pacijenata što je novi neslavan rekord od početka pandemije, pokazuju podaci niškog Doma zdravlja.

Podsetimo, u okviru Doma zdravlja rade tri kovid ambulante za odrasle – ,,Duvanište“, ,,Čair“ i ,,Branko Bjegović“ koje rade svakog dana u nedelji od 07.00-22.00 časova.

Takođe radi i pedijatrijska ambulanta na ulazu br.2 centralnog objekta Doma zdravlja Niš, sa radnim vremenom od 07.00-22.00 časova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com