Promo

DOM RUKOMETA – Mesto dobrog ručka

Dobar ručak u kafani, trebalo bi da je ukusan, obilan i da se o njemu priča čitavog dana. Čuvena niška kafana Dom rukometa tradiciju dobrog ručka čuva decenijama.

I to nije slučajno. Mnogo se pažnje pridaje ručku u Domu rukometa i od strane gostiju, ali i od strane umešnih kuvara, mastora svog zanata.

Godinama stvaran prema ukusima i prohtevima Nišlija, koji su poznati kao pravi gurmani, jelovnik u Domu rukometa je zaista impozantan.

DOM RUKOMETA

Nemoguće je ne pomenuti jela sa roštilja, koja su zaštitni znak našeg grada. Naizgled tradicionalna i već dobro poznata, ali u svakoj mesnoj đakoniji koja dođe s roštilja kuvari dodaju neki svoj „tajni“ začin, te se o njima prepričava širom grada. Takav je, recimo biftek, spremljen po posebnom receptu kuće.

A ono po čemu se izdvajaju jesu specijaliteti sa ražnja! Uvek sveže i tek spremljeno praseće pečenje ili pečeno pile, hrskave korice, a mekanog mesa, gurmanluci su kojima retko ko može da odoli.

Naravno, ima i onih koji nisu ljubitelji mesa. Oni u jelovniku Doma rukometa mogu pronaći veliki izbor rečne i morske ribe, kao i najrazličitijih morskih plodova, koji se na sto iznose posebno aranžirani.

DOM RUKOMETA

A uz svaki ručak, salata je neizostavna. Za njih u Domu rukometa bira se sveže povrće, od domaćih i dobro proverenih proizvođača.

I ono što morate znati, niko iz Doma rukometa nije otišao gladan i bez osmeha na licu!

PRIJATNO!

 

DOM RUKOMETA
Zetska, Niš
018 3501391
FACEBOOK
INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close