Promo

DOM RUKOMETA: Letnje večeri su najlepše „pod krovom“ od zvezda

Bašte kafana u Nišu čarobne su kada su letnje večeri vedre, pune života mame sve one koji bi da uz dobru hranu uživaju i u vrhunskom vinu ili drugim pićima koja tako dobro prijaju kada je vrelo na gradskom asfaltu.

DOM RUKOMETA decenijama okuplja ljubitelje dobre zabave uz odličnu hranu, ovog leta samo nastavljamo u tom ritmu, kažu u ovom popularnom niškom restoranu.

„Ljudi vole da su na otvorenom i zbog svih ovih mera koje su na snazi, u bašti im je najrijatnije. Taj krov od zvezda nijedan drugi ne može da lepotom zameni“, ističu iz menadžmenta.

Doma Rukometa nalazi se u srcu grada i zbog svoje lokacije lako je dostupan svima.

Stare Nišlije počeće mnoge anegdote „E, a u Domu Rukometa kada smo bili…“, boemi su u ovoj kafani provodili noći uz „čašicu razgovora“ i pesme, a slavne ličnosti koje su posećivale naš grad, rado su svraćale i dalje dolaze u ovu kultnu kafanu.

Ono što nas sve privlači ovom mestu jeste besprekorna usluga, prijatna atmosfera, prijatelji i duh Niša iz, mnogi bi se složili, nekih bezbrižnijih vremena.

Hrana je održala svoj kvalitet, recepti se prenose „s kolena na koleno“ među veštim kuvarima, a pića su uvek bila pažljivo odabrana kako bi uživanje bilo kompletno.

Kafana Dom Rukometa mesto je gde i stari i mlađi, prepričavaju nekadašnje i stvaraju nove uspomene.

DOM RUKOMETA
Zetska, Niš
018 3501391
FACEBOOK
INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close