Kultura

Dokumentarni film „To je Toma“, producenta Olivera Paunovića premijerno i u Bratuncu

U ponedeljak, 12. decembra u Domu kulture u Bratuncu, u Republici Srpskoj od 19 sati premijerno će biti prikazan dokumentarni film „To je Toma“ producenta Olivera Paunovića, u režiji Vladimira Ristića. Ulaz je slobodan.

To je Toma“, dugometražni dokumentarni film, producenta Olivera Paunovića i reditelja Vladimira Ristića ima elemente igrane rekonstrukcije i biografska je priča o legendarnom pevaču i kompozitoru Tomi Zdravkoviću iz vizure porodice i prijatelja koji su ga poznavali.

O Tomi u filmu govore njegova supruga Gordana, kolege Zoran Kalezić i Hasan Dudić, glumice Tanja Bošković i Danica Maksimović i mnogi drugi.

Film je premijerno prikazan na ovogodišnjim „Filmskim susretima“ u Nišu, emitovan je na nacionalnoj TV Crne Gore i TV Prva, u Čikagu, a priliku da uživa u  ostvarenju imala je i publika u Beogradu, na Zlatiboru, posetioci festivala filmske glume „MOFF“ u Mostaru i Kulturnog centra Leskovac.

Ovaj dugometražni dokumentarni film obiluje mnogim ekskluzivnim i nikad viđenim fotografijama, audio i video snimcima iz višedecenijske karijere Tome Zdravkovića.

Istina je u dokumentarcima!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com