Promo

Doktorka Maja Živković deo prestižne Američke očne Akademije

Niška doktorka sa Katedre za oftalmologiju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Nisu i Klinike za očne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Niš doc. dr Maja Živković boravila je tokom prethodnih dana na redovnom godišnjem kongresu Američke akademije za oftalmologiju.

Događaj je ove godine održan od 30. septembra do 3. oktobra u Čikagu, a inače svake godine predstavlja planetarni krovni oftalmološki događaj, mesto gde se prezentuju poslednja dostignuća, mesto gde se umrežavaju predstavnici očne struke.

Retko se ukaže prilika stručnjacima sa naših prostora da budu deo ove Akademije sa tradicijom dugom više od 100 godina. Docentkinja Živković je u članstvu ove prestižne akademije, a na ovogodišnjem izdanju Američke akademije za oftalmologiju struci je predstavljena i publikacija niške doktorke, stručno inostrano izdanje na kome je radila sa grupom autora. Sve ovo predstavlja značajno poverenje najvišeg nivoa struke, dolazi kao rezultat višegodišnjeg rada doktorke i pre svega zbog aktivnog doprinosa implementiranju oftalmoloških inovacija. Prisustvo ovakvom događaju je doprinos da naša zemlja i grad Niš budu visoko pozicionirani kada je u pitanju oftalmologija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com