Hronika

Dojave o bombama u desetak škola u Nišu

Desetak osnovnih škola jutros u 6,30 časova dobilo je dojavu o postavljenoj bombi, potvrdili su u Policijskoj upravi Niš.

U policiji su kazali da je u toku antidiverzioni pregled škola. Deca nisu ni ulazila u učionice.

Jutros je i u velikom broju škola u Južnobačkom okrugu, Beogradu, Majdanpeku, ali i drugim gradovima stigla dojava o postavljenim bombama zbog čega je deo njih obavestio roditelje da deca ne dolaze u školu i da će se nastava danas održati onlajn.

Kako je javio portal Nova.rs, korisnici društvenih mreža potvrdili su ovu informaciju, objavivši da su dojave stigle i u škole u opštini Ada, Kikindi i Vrbasu.

U Majdanpeku su u toku provere, a na teren su izašli i vatrogasci i služba Hitne pomoći

I u više osnovnih škola u Valjevu stigle su dojave o postavljenim bombama, a prema pisanju lokalnih medija, dojave o postavljenim bombama stigle su jutros u Prvu, Sedmu, Petu i Šestu valjevsku osnovnu školu.

Dojave o postavljenim bombama dobile su i dve osnovne škole u Novom Pazaru “Desanka Maksimović” i “Stefan Nemanja”, a policija je blokirala taj deo grada jer se u neposrednoj blizini nalaze i vrtić i zgrada PU Novi Pazar.

Kako su javili reporteri agencije Beta, dojave o postavljenim bombama stigle su jutros i na adrese svih osnovnih škola u Rasinskom okrugu, a takve dojave dobile su i škole u Pirotu i Babušnici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com