Društvo

Dogovor sa građanima: Izgradnja putne infrastrukture

Posle obilaska gradskog karavana u toku su radovi na putnoj infrastrukturi koje su predložili građani. Posle mnogo godina počela je rekonstrukcija ulice Branka Krsmanovića u gradskoj opštini Medijana koja će od ponedeljka biti zatvorena za saobraćaj, saopšteno je na sajtu Grada.

U toku je izgradnja trotoara u Prijezdinoj ulici. U gradskoj opštini Palilula, u ulici Francuskoj postavljeni su ivičnjaci i predstoji asfaltiranje. U Pasi Poljani završen je asfalt u ulici 1 300 kaplara, u Šumarskoj ulici stavljen je prvi sloj asfalta, dok su u ulici Braće Mrnjavčević završeni radovi na postavljanju ivičnjaka gde takođe sledi asfaltiranje.

U naselju Milka Protić narednih dana biće asfaltirane ulice Dragutina Kocića i Najdana Blagojevića, a radi se na rekonstrukciji oštećenih delova trotoara od podvožnjaka prema Merošini. U gradskoj opštini Crveni krst u toku je rekonstrukcija trotoara u naselju Branko Bjegović prema školi. Predstoji asfaltiranje puta do groblja u Paligracu i igrališta u Rujniku. U gradskoj opštini Pantelej u toku su radovi na izgradnji Bulevara Svetog Pantelejmona, Zaječarske ulice – prilaz, Radi se na uređenju prilaza do Višegradske stene za paraglajdere. Više niških naselja dobilo je pokrivena autobuska stajališta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Bolje da ne popravljaju ulicu u B. Krsmanovića, duže će ovako da traje nego kada je obnove. Sve što su obnovili ovi priučeni kalemari i neznalice (gradska vlast daje pare i tali se sa izvođačima) kraće traje nego ono što je napravljeno pre 30 godina. Fušeraj i pranje para od gradske strukture u Nišu!

  2. “Dogovor sa gradjanima”??? S kim ste bre vi dogovarali? Samo smo jedno jutro zatekli bagere kako dižu trotoare i ruše parking mesta kojih je i do tada bilo premalo za stanovnike ovog dela ulice! Najgore od svega je što ni dan danas niko ne priča šta će i kako biti! Sramota više šta se radi! Kao da im je grad dedovina pa rade šta i kako hoće! Dosta bre više!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com