Kultura

“Dodji na Amfi”, pobedi i osvoji nagradu

Festival hip hop kulture održaće se ove godine u periodu od 19. do 21. jula na Amfiteatru na nišavskom keju, sa ciljem promocije pozitivnih društvenih vrednosti. Za organizaciju ovog festivala zadužen je klub za osnazivanje mladih 018.

Festival je nastao iz ideje da omogući mladim, talentovanim ljudima da pokažu svoj talenat i da promovišu hip hop kulturu, ali i da Niš dobije drugačije kulturne sadržaje koji su svima dostupni, pocetili su organizatori.

“Učesnici će svoj talenat moći da pokažu kroz četiri takmičenja, to su Freestyle battle, Basket 1 na 1, Hip Hop Dance Battle i Grafitti Battle. Ljubitelji ovog muzičog žanra moći će da uživaju u nastupima naših repera Furio Djunte, Kendija, Demonia i drugih”, ističu organizatori.

Najbolje očekuju vredne nagrade, dodaju.

“Biramo plesače koji će zapaliti stage i napraviti dobru žurku”, kažu organizatori.

Ovaj, sedmi po redu, festival organizuje se kroz projekat “Ulična umetnost na Balkanu”, sa podrškom grada Niša, Kancelarije za mlade grada Niša, Francuskog instituta Niš i opštine Medijana.

Prijave i dodatne inofrmacije na sajtu kom018.org.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com