Društvo

Dodatni letovi do niškog aerodroma za božićne praznike

Niški aerodrom “Konstantin Veliki” uveo je zbog velikog interesovanja putnika devet dodatnih letova tokom novogodišnjih i božićnih praznika. Novogodišnji su već realizovani, a preostali dodatni letovi za tri relacije biće 3.,4. i 5. januara, saopštavaju iz JP “Aerodrom Niš”.

“Avio kompanija Ryaner uvela je dodatne letove na relaciji Berlin-Niš-Berlin  i Bratislava-Niš-Bratislava, a sledeći letovi su 3. januara i 4. januara. Kompanija Wizz air sledeći dodatni let realizovaće na relaciji Dortmund-Niš-Dortmund 5. januara 2017-te”, kaže portparol niškog aerodroma Ivanka Stanisavljević.

Ove kompanije, prema zimskom redu letenja, do Niša lete dva puta nedeljno i koje prevoze putnike do ukupno devet evropskih gradova.

“U avionima koji lete iz Dortmunda i Berlina do Niša nalaze se uglavnom naši ljudi iz dijaspore, a u avionima koji lete do Bratislave prvenstveno se nalaze turisti iz ovog regiona koji žele da za praznike posete taj grad, kao i Beč”, rekla je Stanisavljević.

Aerodrom “Konstantin Veliki” u prvih 11 meseci ove godine imao je nešto više od 103.000 putnika, što je skoro tri puta više od broja putnika u 2015. godini.

Na proleće aerodrom će dobiti još dva avio prevoznika koji će leteti do Ciriha.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com