Promo

Dočekajte leto spremni – Sjajni popusti u TOP FORM – u tokom sajma fitnesa

Za sjajne cene posetite SHOP NET

TOP Form wellnes centar i ove godine učestvuje na sajmu RiminiWellness koji će se od 2. do 5. juna biti održan u Riminiju, Italija. Niški Wellnes centar i ovog puta pokazao je kao i uvek da prati sportska dešavanja iz čitavog sveta i ide u korak sa najnovnijim trendovima iz oblasti sporta. Tim povodom, rešili su da Vas obraduju sjajnim popustima za vreme trajanja sajma!

2+1 gratis

U periodu od 1. do 7. juna u Top Form centru čeka Vas sjajni popust, tako da je idealno vreme da leto dočekate još spremniji! Za dve plaćene članarine Power plate – a i Cardio Fitnesa dobijate JEDNU GRATIS!

Kako bi Vam pružili najsavremeniju opremu, ovaj wellnes centar biće opremljen najnovijom opremom koja će biti predstavljena na sajmu.

Strastveni ljubitelji teretane, pa čak i rekreativci znaju koliko bitnu ulugu imaju suplementi.  Imaju veliku ulogu u ishrani posle treninga, kada je telo u kataboličkom stanju i treba brzu injekciju proteina. Velika prednost pri oporavku i izgradnji mišića je ta da protein whey deluje kao antioksidans za jačanje imunološkog sistema.

Suplemente i prateće rekvizite na POPUSTU za potrebe svih možete naći na >>> https://shopnet.rs/kategorija-proizvoda/sport/suplementi/ >>> https://shopnet.rs/kategorija-proizvoda/sport/fitness-rekviziti/

Ne propustite sjajne popuste! 3, 2, 1,  SAD!

TOP FROM FITNESS LOUNGE se nalazi na lokaciji BRANKA KRSMANOVIĆA 12b/4.

TOP FORM
BRANKA KRSMANOVIĆA, 12B/4
018 20 19 19
FACEBOOK
INSTAGRAM

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com