Promo vesti

Dočekajte leto spremni sa Fitness Olympom!

Sve na jednom mestu u oblasti fitnessa i bodybuildinga, po najpovoljnijim cenama i uz posebne pogodnosti za stalne kupce može se pronaći u FITNESS OLYMP-u.
Uz najveći izbor proteina, amino kiselina, kreatina, gejnera, tribulusa, preparata za povećanje mišićne mase i telesne težine, preparata za smanjenje masnih naslaga i definiciju mišića, poboljšanje izdržljivosti i potencije, kupcima su na raspolaganju i svakodnevni besplatni saveti od strane vrhunskih stručnjaka u ovoj oblasti.

Pored toga, dostupna je i oprema visokog kvaliteta za one koji su se opredelili za neki od borilačkih sportova, a dostupni su i svi neophodni rekviziti za potrebe bodybuildinga i fitnessa.

Pored nabavke adekvatnih preparata i suplemenata, svaki kupac može da dobije i stručni savet vezan za njihovu konzumaciju, ali i savete za što uspešniji trening i pravilnu ishranu.

 ZA STALNE KUPCE FITNESS OLYMP JE OBEZBEDIO POPUSTE OD 10% – 20%!

Po preporuci vlasnika Fitness Olympa – višestrukog državnog šampiona u bodibildingu, prvaka Balkana i vice šampiona evrope, Dalibora Steševića preparate treba birati isključivo prema stručnim savetima, jer u ovom segmentu sportskog života nema prostora za grešku.

“Ukoliko se bavite sportom profesionalno ili ste samo rekreativac koji želi da postigne bolje rezultate na treningu, suplementi su obavezan dodatak. Zbog velikog izbora proizvođača, vrsta, doziranja i namene, početnik lako može doći u veliku nedoumicu šta je dobro za njega i njegove ciljeve.” upozorava Stešević.

Za one manje upućene, Stešević daje definiciju suplementa – Suplement je dodatak ishrani i nipošto ne bi trebao biti zamena za ishranu/obrok. Uravnotežena ishrana bogata proteinima, složenim ugljenohidratima, zdravim mastima je najbolji put do postizanja rezultata, ali uz suplemente taj put će biti brži i kvalitetniji!

1. WHEY PROTEIN

Whey protein je fundamentalni suplement bez obzira na cilj, staž treniranja ili pol. Bogat je amino kiselinama, a posebno razgranatim amino kiselinama (BCAA) koje su esencijalne za sintezu proteina i postizanje čiste mišićne mase.

Više o korišćenju ovog suplementa pročitajte na linku OVDE.

2. KREATIN

Kreatin je sigurno jedan od najpopularnijih dodataka kod sportista. Upotrebljava se u različitim sportskim disciplinama, međutim kultni status je stekao u fitnessu i bodybuildingu. Ovaj ultimativni “bodybuilding” dodatak ishrane ima sposobnost da značajno poveća čistu mišićnu masu, a odgovoran je i za povećanje snage pri intezivnim treninzima, povećava energiju i zacajno ubrzava vreme oporavka.

Kreatinom u obliku suplementa možete dopuniti svoje zalihe kreatina koje ste uneli hranom kao što su crveno meso i riba. Raznovrsnom ishranom prosečno unesete oko 1 gram kreatina. Kreatin nije stimulans poput kofeina, tako da ga ne možete “osetiti” odmah.

Uputstvo za upotrebu ovog suplementa pročitajte na linku.

3. BCAA

Još jedan izrazito važan suplement koji gotovo svi profesionalni treneri preporučuju su popularne BCAA. Kako bi svoj napredak podigli na novi nivo morate koristiti BCAA. Od 21 amino-kiseline u telu, 3 nose naziv BCAA one su: leucin, izoleucin i valin. Ovo su glavi elementi proteina i kombinovano drže oko 30% skeletnih mišića u telu.

Telo koristi BCAA kako bi pomoglo mišićima da se oporave. Kao i whey protein, BCAA dovodi nutrijente u mišiće kako bi hranili mišićno tkivo i na taj način poboljšali vreme oporavka. Telo će potrošiti zalihe BCAA u toku treninga tako da uzimanjem BCAA suplemenata možete obnoviti nutrijente koji su izgubljeni tokom intenzivnih treninga. Ovaj suplement takođe smanjuje bol u mišićima prilikom upala i takođe poboljšava metabolički oporavak. Naučne studije su pokazale da BCAA znatno pomažu mišićima u izdržljivosti i u intenzitetu. A pogotovo kada se radi o trčanju (maratonima) ili o plivanju.

Više informacija o ovom suplementu pročitajte ovde.

Fitness Olymp shop
 TPC Kalča
1. sprat lamela A, Lok. 7
 018/250552
063/259827
FaceBook
olympfitness@gmail.com

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2902.8260329787577!2d21.89176891484404!3d43.31790107913418!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b0b229e6d90f%3A0x7d3156394bc2842e!2z0JrQsNC70YfQsA!5e0!3m2!1ssr!2srs!4v1525524348899″ width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0″ allowfullscreen]]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com