Društvo

Dobrovoljnim davaocima krvi na poklon karte za Kup Radivoja Koraća

Dobrovoljni davaoci krvi u Nišu, njih ukupno 100 dobiće na poklon karte za četvrtfinalne mečeve Kupa Radivoja Koraća, saopšteno je na sajtu niškog Zavoda za transfuziju krvi.

Dobrovoljni davaoci krvi u Nišu, njih ukupno 100 dobiće na poklon karte za četvrtfinalne mečeve Kupa Radivoja Koraća, saopšteno je na sajtu niškog Zavoda za transfuziju krvi. Prvih 50 osoba koje sutra, 15. februara daju krv u sali Zavoda za transfuziju krvi na Bulevaru dr Zorana Đinđića broj 48, dobiće besplatnu ulaznicu za prvi četvrtfinalni dan.

Prvih 50 osoba koje sutra budu dale krv u prostorijama Crvenog krsta Niš dobiće besplatnu ulaznicu za drugi četvrtfinalni dan na Kupu. Krv se sutra može dati u sali Zavoda za transfuziju od 7 do 14 časova, a u prostorijama Crvenog krsta od 11 do 15 časova. Ulaznice za dobrovoljne davaoce obezbedili su Grada Niša i Košarkaški savez Srbije. Finalni turnir Kupa Radivoja Koraća počinje sutra i završava se 18. februara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com